top of page
Palais de Justice_edited.jpg

Pregătire juridică

Perseverența ta în studiu împreună cu îndrumarea mea sunt elementele necesare pentru succesul examenului

Avocat definitiv cu 5 ani experienta, ofer pregatire în particular studenților pentru examenul de Barou, Notariat, Grefier, Executori și INM (primele 2 probe). De asemenea vin în ajutorul studenților care se pregătesc pentru examenul de licență sau pentru examenele de an. 

Avocat Todoran prgatire

Grupe de 2 studenți

Avocat Todoran pregatire juridica

Ședințe de 2 ore

Avocat Todoran pregatire juridica

Online sau fizic

Avocat Todoran pregatire juridica

Prima ședință gratuită

Studenții pregătiți pentru examenul de Barou au obținut punctaje respectabile în intervalul 72 - 86. Lucrăm tactic pe coduri, trecem prin toată materia cu accentul pus pe instituțiile și articolele de lege care sunt mai dificile. Ne focusăm toate variantele de grile date în anii precedenti și abordăm capcanele grilelor, toate acestea folosind tehnici de spaced-repetition și programe croite pe ritmul tuturor.

 

Planul de studiu, precum și modul de rezolvare al grilelor sunt însoțite de explicații cu exemple clare din practică pentru a înțelege logic problemele de drept. Țin legătura în permanent cu studenții mei și le ofer explicații oricând au nevoie, simțind astfel un sprijin chiar și în afara ședințelor de pregătire. 

Ședințele sunt de 2 ore și se pot desfășura atât în persoană la cabinetul de avocatură, cât și online, iar grupele sunt de 2 persoane. Vom stabili o primă întâlnire gratuită pentru a ne cunoaște si a discuta aspecte preliminarii ce țin de organizarea ședințelor de pregătire și materialele necesare pentru promovarea examenului.

Stabilește o întâlnire

bottom of page