top of page

Termeni și condiții

Secțiunea de față defineste termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.avocattodoran.ro catre vizitatori sau clienti.

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, integral și fără condiții, termenii de utilizare descriși în cele ce urmează.

În cazul în care nu sunteți de acord, sunteti rugati sa parasiti site-ul.

Nici o informație prezenta pe acest site nu va fi considerată drept oferta de servicii venind din partea www.avocattodoran.ro sau a Cabinetului de Avocat Todoran Alexandru.

 

Cei interesați sa contracteze servicii prestate

www.avocattodoran.ro, prin site-ul pe care va aflati, isi propune sa:

  • prezinte, in mod accesibil unui public neinitiat, informatii
    juridice;

  • faciliteze accesul la notiuni juridice;

  • ofere informatii juridice cu caracter general.

 

Cu toate acestea, niciuna din informatiile de pe www.avocattodoran.ro nu reprezinta consultatie juridica in baza careia se poate lua o decizie în speță dvs. 

Este necesar sa înțelegeți faptul ca doar intalnirea, in mod direct, cu un avocat, impreuna cu prezentarea către acesta a actelor pe care le detineti în legătură cu problema Dvs., este de natura a va furniza o opinie juridica complete si competenta.

Utilizarea site-ului nostru – impreuna cu decizia asupra modului în care veți folosi informațiile prezentate aici- este în totalitate pe răspunderea Dvs. Astfel, răspunsul acordat de către echipa noastra, sub orice formă, la mesajul transmis de către Dvs., are ca scop informarea la modul general, fără să genereze o relație contractuală avocat-client și fără să creeze obligații reciproce.

www.avocattodoran.ro nu este si nu poate fi răspunzător pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezultă din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului sau.

De asemenea, niciun fel de raspundere  a www.avocattodoran.ro nu poate fi atrasa  pentru nicio daună sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul, tableta ori telefonul sau alte bunuri în urmă accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricărui material, informații,  text, imagini de pe site-ul nostru.

Cu privire la interacțiunile de pe site, www.avocattodoran.ro  în urma primirii unei întrebări, de orice natura, din partea Dvs., ca utilizator al acestui site, are alegerea exclusivă între a răspunde în scris, on-line sau telefonic. De asemenea, avem posibilitatea de a răspunde succint ori chiar de a nu răspunde, fără a suporta niciun fel de consecință pe plan juridic.

www.avocattodoran.ro poate modifica ori poate șterge postarea dvs. pe acest site, cum, de altfel, poate modifica orice caracteristici ale acesteia. Desi va asiguram ca depunem toate eforturile pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor greseli, nuputem  garanta ca prezentele pagini nu contin erori. Avand in vedere ca, asa cum am aratat, informatiile din acest site sunt cu caracter general, www.avocatalexandrutodoran.ro nu poate fi tras la raspundere, sub absolut nicio forma, pentru conținutul sau greșit înțeles, interpretat sau  aplicat de către utilizatori.

Intregul continut al site-ului www.avocattodoran.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Putem, în orice moment și fără notificare prealabilă, să modificam această pagină cu termeni si conditii, ori chiar întreg site-ul. Sunteți obligat să urmăriți și sa va conformati modificarilor.

bottom of page